Hardt

Duidelijkheid
over
uw rechten

Hardt

Hardt is een advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Hardt is niet een typisch advocatenkantoor. Het draait bij Hardt volledig om de cliënt. Hart voor de cliënt, maar ze maken zich ook elke keer hard voor de zaak. Vandaar ‘Hardt’ met ‘dt’. Een woordspeling die de visie van het advocatenkantoor weerspiegelt.

Cubic Mill was ingehuurd om de branding te designen, inclusief de website. We hebben hierbij echt gekeken naar wat Hardt wil uitstralen. No-nonsense, hoop voor de toekomst en de focus op de cliënt. Wij hebben hierom gekozen voor lachende modellen, ondanks dat letsel natuurlijk iets serieus is. Hardt hoeft de cliënt niet duidelijk te maken hoe ernstig en naar de situatie misschien is. Hardt biedt hoop. Hardt zit in jouw team en ziet de dingen die jij zelf zou missen. Hardt zorgt dat het klopt.

Sindsdien biedt Cubic Mill ondersteuning op het gebied van merkstrategie, marketing, communicatie, sociale media en creatieve support.

KERNWAARDEN

Fast-paced & Efficient
Cost-effective & Innovative

DIENSTEN

Discovery/Strategy
Logo design
Messaging
UX/UI
Site Taxonomy
Content Architecture
Visual Design
Web Development

SHARE THIS

Hardtletselschade.nl

Identity design

Identity design

Web development

Voor de website van JIP hebben wij onder andere UX Design toegepast op de interactie. Verder hebben wij een custom design ontworpen, met als doelgroep de jongeren. De nieuwe branding is volledig doorgezet in zowel het desktop design als het mobile XD design.

Collateral

The new and innovative whipped cream charger. Designed to have larger amounts of Nitrous Oxide for a time-saving refill process.

Cubic Mill was commissioned to redesign the Smartwhip logo, website and collateral.

Since then, Cubic Mill has continued to provide creative services helping with strategic, marketing, communications and material.