Wattasiyun

EXCITING BEAUTY WITH QUALITY

Wattasiyun

Wattasiyn is geïnspireerd door de Wattasid dynasty in Marokko. Hun prachtige kaftan jurken stralen een gevoel van royalty en raffinement uit. In iedere vrouw zit een unieke schoonheid en iets koninklijks volgens Wattasiyun. Wattasiyun wil dit koninklijke naar voren brengen. Wanneer je bij deze winkel binnenkomt wordt er dan ook alles aan gedaan om jou dat koninklijke gevoel te geven.

Cubic Mill heeft een complete branding en een website ontwikkeld voor Wattasiyun. Er zijn eigen modellen gebruikt die inspelen op de westerse markt en de fotografie is werkelijk adembenemend. Cubic Mill heeft een uniek logo ontworpen voor Wattasiyun. In het logo is bovenaan een kroon te zien die verwijst naar het koninklijke aspect van het merk. De ‘W’ en de ‘S’ van Wattasiyun zijn er ook in verwerkt. Deze letters zijn door elkaar geweven als een weefgetouw en is een knipoog naar het weefgetouw dat Wattasiyun gebruikt in haar ambacht. Tot slot heeft Cubic Mill een social media plan ontworpen met bijpassende posts en een postschema.

Sindsdien biedt Cubic Mill ondersteuning op het vlak van strategie, marketing, communicatie en marketing.

KERNWAARDEN

Uniek & Exclusiviteit
Schoonheid & Beste kwaliteit

DIENSTEN

Discovery/Strategy
Logo design
Messaging
UX/UI
Site Taxonomy
Content Architecture
Visual Design
Web Development

SHARE THIS

Wattasiyun.com

Identity design

Identity design

Slogans voor merk

Collateral

De branding van Wattasiyun straalt schoonheid en uniekheid uit. Dit wouden we meenemen in het collateral met kleuren en fonts die hetzelfde uitstraling hebben.

Web development

Voor de website van Wattasiyun hebben wij onder andere Search Engine Optimization uitgevoerd en UX Design toegepast op de interactie.

Verder hebben wij een custom design ontworpen, passend bij het merk met alweer een uniek en schoon uitstraling. En de nieuwe branding volledig doorgezet in zowel het desktop als mobile XD design.