Werken Bij Cubic mill

Open sollicitatie

Ben jij een ervaren Software Architect met interesse in marketing? Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een reclamebureau waar je van jouw passie realiteit kan maken? Onze HR-applicatie firma is momenteel op zoek naar een ervaren Software Architect. Je zal terecht komen in een leuk en gezellig team op een toffe plek! De succesvolle kandidaat zal verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van software-oplossingen om uitdagende zakelijke problemen aan te pakken, en het verstrekken van technisch leiderschap binnen de IT-afdeling. Je zal bij Cubic Mill instaat zijn om hier op te bloeien in een zeer collaboratieve werkplaats en actief deel te nemen aan het ontwikkelingsproces. Dit is een uitstekende carrière mogelijkheid voor een vakman met een ervaren achtergrond en uitstekende omgang met mensen. 

reclamebureau amsterdam - Cubic Mill logo op de muur
Marketing - Presentaties geven met op de foto Rachid die een app oplossing presenteert

Next best to upper best

Hoe werkt het nou bij ons als reclamebureau? Zin in een sneak peak, voordat je hier aan tafel plaatsneemt? Langskomen is natuurlijk het leukst, wie weet tref je dan net een van onze #developers of #designers die bezig zijn met één van onze onze fantastische projecten. Maar we delen ook natuurlijk alles digitaal via onze sociale media. Check nu onze Insta en get to know us!

Mohamed Creative Director van Cubic Mill

Wat is jouw uitdaging?

Met onze branding en marketing specialisten in Amsterdam hebben we alles in huis om jouw bedrijf succesvol te maken. Of het nu gaat om meer leads, hogere rankings in Google, een nieuwe website of het verbeteren van je conversiepercentage. Wat is jouw uitdaging?