Campagne marketing

Marketing campagnes professioneel uitrollen

Een nieuw product promoten, event lanceren, rebranding doorvoeren of inspelen op de verschillende seizoenen? Met een professionele marketing campagne bereik jij de juiste mensen met de juiste boodschap.

Een marketingcampagne bestaat uit 1 doel en kan meerdere doelgroepen en boodschappen bevatten. Een campagne wordt tijdens een vooraf ingestelde periode getoond.

Afspraak maken

Doel

Boodschap

Doelgroep

Awareness

Hoe val je op? Jouw boodschap is niet de enige die jouw doelgroep krijgt te zien. Ze zien commercials op tv, horen spotjes op de radio, zien borden langs de weg, krijgen advertenties te zien op het internet en in de krant, worden overspoeld met folders en krijgen van hun omgeving ook nog aanbevelingen. Kortom, jouw doelgroep krijgt veel informatie te verwerken.Alleen relevante informatie maakt kans van slagen om bij jouw doelgroep binnen te komen. Wij zorgen dat beeld, tekst en geluid het menselijk brein activeren. Jouw boodschap wordt zodanig verpakt dat het herkenbaar en prikkelend overkomt. Kennis over jouw doelgroep is daarom essentieel.

Campagne marketing plan

In 4 stappen een succesvolle online marketing campagne opzetten. Wij bedenken, ontwerpen, plannen, voeren uit, controleren en rapporteren jouw marketingcampagne. Jouw doelen zijn onze doelen.

1. Doel

Welk doel wil jij bereiken? Wat zijn de KPI’s van deze doelen? Wij willen jouw doel meetbaar maken. Zo kan jij zien of het een succes is of niet.

2. Boodschap

De inhoud van de campagne is belangrijk. Wij zoeken altijd naar meerdere invalshoeken om jouw doelgroep te bereiken.

3. Doelgroep

Wij gaan zorgvuldig om met jouw budget. Vooraf targeten wij specifieke doelgroepen met de hoogste kans van slagen. Effectief en slagvaardig.

4. Analyse

Op basis van de data sturen wij jou campagne bij. Wij testen, rapporteren en optimaliseren jouw campagne.

Jouw boodschap. Maar hoe?

Teksten zijn een van de belangrijkste aspecten van sterke communicatie. Komt jouw boodschap over? En hoe komen de teksten over?

Tekst

  • Advertenties
  • Teksten
  • Blogs
  • PR berichten

Beeld

  • Infographics
  • Fotografie
  • Banners
  • Flyers

Geluid

  • Video
  • Podcast

Wij matchen jouw boodschap aan jouw doelgroep. Wij zorgen dat jouw doelen worden gehaald.

You miss 100% of the shots you don't take

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw merk sterk te positioneren? Of heb je binnenkort een nieuwe introductie die wel een extra boost kan gebruiken? Laten we eens een kennismaking inplannen.