Branding

Rebranding bureau.

Een tijd geleden was je merk hip en cool, maar voelt het nu achterhaald?Het is de hoogste tijd voor een merkvernieuwing! Is jouw visuele identiteit niet meer van deze tijd, achterhaald in merkstrategie, ontwerp en in communicatie? Streef je naar verbinding met de nieuwe generatie consumenten? Of heeft een verandering in richting ervoor gezorgd dat je merk zijn doel mist?

Het moment is aangebroken om opnieuw te beginnen met een verfrissende en passende visuele identiteit. Cubic Mill is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een merkidentiteit die echt bij jou past. Een krachtige merkidentiteit die wortelt in je bedrijfscultuur, visie en waarden. Met deze basis ontwerpen wij een visuele stijl die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar vooral effectief. Voor nu en in de toekomst.

Voorbeelden brandings

One-stop-shop voor jouw rebranding.

Een merk is nooit statisch; het groeit en evolueert voortdurend. Om sterk te blijven in een veranderende markt, is voortdurende aandacht en evolutie essentieel. Vroeger of later ondergaat vrijwel elk merk en elke organisatie een vorm van rebranding. De redenen? Misschien voelt je merkimago gedateerd, wil je een nieuwe doelgroep bereiken, sluit je merk niet meer aan bij de digitale wereld, of heb je in de beginfase van je onderneming niet genoeg aandacht besteed aan je merkidentiteit of -beleving.

Elk merk heeft op een gegeven moment behoefte aan vernieuwing, of het nu om een volledige nieuwe positionering gaat of slechts een subtiele restyling van de visuele identiteit. Bij Cubic Mill vind je een volledig spectrum aan diensten voor merken die voorop willen blijven lopen, op zoek zijn naar meer zichtbaarheid, relevantie en succes.

Overweeg je een rebranding of heb je vragen over dit proces? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt ons bereiken via email op info@cubicmill.com of telefonisch op 020 752 0100. Of gebruik onze contactformulier op de website. We staan klaar om je te helpen!

You miss 100% of the shots you don't take

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw merk sterk te positioneren? Of heb je binnenkort een nieuwe introductie die wel een extra boost kan gebruiken? Laten we eens een kennismaking inplannen.