Websites en Webshops

Websites die impact maken

Aan de hand van een maatwerk design bouwen wij maatwerk websites. Met een Content Management Systeem (CMS)of plain vanuit HTML/JS/PHP zonder CMS. In een standaard software stack, of juist iets vernieuwends of heel anders. Hierin zullen wij je adviseren. Ook als het gaat om de juiste domeinnaam vinden, de webhosting, professionele email, opslag documenten en de online integratie van jouw website met andere software.

Cases Contact

Jarenlange ervaring

Bij Cubic Mill geloven we in de kracht van ervaring. Jarenlang hebben we websites gebouwd en geoptimaliseerd die niet alleen de esthetiek, maar ook de functionaliteit en conversie naar een hoger niveau tillen.

Het begrijpen van de subtiele kunst van digitale presentatie gecombineerd met de wetenschap van gebruikersgedrag, maakt elk project uniek en op maat gemaakt. De focus ligt altijd op het creëren van oplossingen die de online aanwezigheid versterken en toekomstbestendig maken.

Met een team van gepassioneerde ontwerpers en ontwikkelaars aan boord, wordt elk project benaderd met een mix van creativiteit en technische expertise, gericht op het leveren van resultaten die niet alleen voldoen aan de huidige normen maar deze overtreffen.

Of het nu gaat om het lanceren van een gloednieuwe website of het herdefiniëren van een bestaande, het streven is altijd om een platform te creëren dat groei ondersteunt en een betekenisvolle verbinding met de doelgroep bevordert.

Webshop laten maken

Bij het laten maken van een webshop komt meer kijken dan alleen een aantrekkelijk design. Het draait om het creëren van een naadloze, gebruiksvriendelijke koopervaring die klanten niet alleen aantrekt, maar hen ook aanzet tot actie. Bij Cubic Mill wordt deze visie omarmd. Met een rijke ervaring in het ontwikkelen van e-commerce platforms, is er een diepgaand begrip van wat nodig is om een webshop te ontwerpen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel optimaal is.

Elke webshop wordt met zorg ontwikkeld, rekening houdend met de laatste trends en technologieën, om ervoor te zorgen dat de online winkel niet alleen vandaag de dag relevant is, maar ook in de toekomst kan meegroeien met het merk. Dit omvat een responsief ontwerp dat perfect werkt op alle apparaten, geïntegreerde betalingssystemen die een breed scala aan betalingsopties bieden, en een intuïtieve navigatiestructuur die klanten moeiteloos door het aankoopproces leidt.

Het doel is om een platform te creëren dat niet alleen producten op een overtuigende manier presenteert, maar ook de merkidentiteit versterkt en een onvergetelijke winkelervaring biedt. Elk project wordt benaderd met een mix van creativiteit, strategisch inzicht en technische expertise, gericht op het leveren van een webshop die niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze overtreft en zorgt voor meetbare groei en succes.

Website & webshop onderhoud

Het goed blijven houden van jouw website en webshop vergt een goed technisch onderhoud. Wij houden jouw website en webshop bij en doen regelmatig updates. Belangrijke focuspunten zijn de techniche werking, SEO, beveiliging en anti-spam. Zo kun je zorgeloos ondernemen, terwijl je website optimaal blijft werken.

CMS: WordPress of Shopify

Als ondernemer wil je vaak zelfstandig, of via je personeel, de website met nieuwe content vullen. Daarvoor heb je een goed CMS (Content Management Systeem) nodig. Wij bouwen jouw website en webshop met een passende CMS, zodat je zorgeloos de content van jouw website regelmatig kunt updaten.

Fotografie

Omdat een beeld meer dan 1000 woorden zegt en direct een gevoel oproept, is het van belang dat een foto de spijker op de kop slaat. Daarom werken we samen met de beste fotografen uit Nederland.

Videografie

Een video nodig voor jouw bedrijf, product of dienst? Cubic Mill werkt samen met toonaangevende videografen en andere professionals.

Copywriting

Teksten zijn een van de belangrijkste aspecten van sterke communicatie. Komt uw boodschap over? En hoe komen de teksten over?

Cases Contact

You miss 100% of the shots you don't take

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw merk sterk te positioneren? Of heb je binnenkort een nieuwe introductie die wel een extra boost kan gebruiken? Laten we eens een kennismaking inplannen.