Websites en Webshops

Wij bouwen goed vindbare websites

Aan de hand van een maatwerk design bouwen wij jouw website. Met of Zonder CMS. In een standaard software stack, of juist iets vernieuwends. Hierin zullen wij je adviseren. Ook als het gaat om de juiste domeinnaam vinden en de online integratie van jouw website met andere software.

Cases Contact

Nieuwe Website

De juiste website laten maken is een belangrijk onderdeel van een succesvolle marketingstrategie. Wat moet jouw website opleveren voor maximaal resultaat?

Nieuwe Webshop

Een maatwerk webshop om jouw openingstijden te verruimen naar 24/7? Een webshop is een middel om altijd en overal jouw klanten te kunnen bedienen. Middels een effectieve en overzichtelijke webshop kun je jouw diensten en producten goed etaleren. Klanten kunnen met een paar klikken makkelijk betalen. Ben jij toe aan een eigen webshop?

Website & webshop onderhoud

Het goed blijven houden van jouw website en webshop vergt een goed technisch onderhoud. Wij houden jouw website en webshop bij en doen regelmatig updates. Belangrijke focuspunten zijn de techniche werking, SEO, beveiliging en anti-spam. Zo kun je zorgeloos ondernemen, terwijl je website optimaal blijft werken.

CMS

Als ondernemer wil je vaak zelfstandig, of via je personeel, de website met nieuwe content vullen. Daarvoor heb je een goed CMS (Content Management Systeem) nodig. Wij bouwen jouw website en webshop met een passende CMS, zodat je zorgeloos de content van jouw website regelmatig kunt updaten.

Fotografie

Omdat een beeld meer dan 1000 woorden zegt en direct een gevoel oproept, is het van belang dat een foto de spijker op de kop slaat. Daarom werken we samen met de beste fotografen uit Nederland.

Videografie

Een video nodig voor jouw bedrijf, product of dienst? Cubic Mill werkt samen met toonaangevende videografen en andere professionals.

Copywriting

Teksten zijn een van de belangrijkste aspecten van sterke communicatie. Komt uw boodschap over? En hoe komen de teksten over?

Cases Contact

You miss 100% of the shots you don't take

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw merk sterk te positioneren? Of heb je binnenkort een nieuwe introductie die wel een extra boost kan gebruiken? Laten we eens een kennismaking inplannen.