MVO beleid Cubic Mill

MVO beleid Cubic Mill

We zeggen het maar hardop: met Cubic Mill willen we de wereld verbeteren. Met verbeteren bedoelen we: eerlijker, rechtvaardiger, gezonder, mooier en duurzamer maken. Daarom hebben we een missie: maximale maatschappelijke waarde creëren.

Wij zelf werken vanuit Amsterdam Nieuw-West. Een gebied dat een mix is van veel potentie, maar voor een aantal groepen betekent het juist heel veel struikelblokken. Daarom zetten we ons regelmatig maatschappelijk in. Zo steunen wij een aantal maatschappelijke organisaties die de groepen helpen die een beetje extra hulp goed kunnen gebruiken.

Een van deze stichtingen is het Moedernetwerk. Dit is een netwerk voor en door moeders met een kind met een lichamelijke en/ of geestelijke beperking. Het is een plek waar moeders met kinderen met een beperking samen kunnen komen. Een plek om lotgenoten met elkaar te verbinden om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te kunnen leren als aanvulling op de professionele zorg.

Verder sponsoren wij regelmatig jongerenorganisaties als Young Amsterdam, die het beste uit jongeren proberen te halen door ze te inspireren.

Partner maatschappelijke waarde

We voeren maatschappelijke projecten in eigen beheer uit

Onze organisatie werkt duurzaam

We sponsoren opdrachtgevers die maatschappelijke waarde creëren