Jouw creatieve partner in groei en ambitie

Bij Cubic Mill® geloven we dat ware groei voortkomt uit zelfvertrouwen en vastberadenheid. In deze wereld van overvloed zijn wij de drijvende kracht achter ambitieuze individuen en ondernemingen die een positief stempel willen drukken.

Jouw ambitie is onze inspiratie. Continu streeft Cubic Mill ernaar om bedrijven te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun volledige potentieel. We werken nauw samen met merken en organisaties die begrijpen wat een robuuste merkstrategie kan betekenen, en die bereid zijn daarin te investeren. Onze specialiteit? Het ondersteunen van visionaire leiders die hun bedrijf naar de volgende fase willen tillen.

Ons divers en getalenteerd team omarmt elke uitdaging – van innovatief ontwerp tot geavanceerde webontwikkeling. Met Cubic Mill aan je zijde, wordt elke visie werkelijkheid.

In tegenstellingen schuilt onze kracht

De basis waarop Cubic Mill® is gebouwd is de onderscheidende factor. Cubic Mill is opgericht door twee mensen die compleet van elkaar verschillen en hierom elkaar perfect aanvullen. De een komt uit de wereld van design en branding, met veel perfectie en passie in het werk. Terwijl de ander uit de wereld van software komt, met een hoge structuur en organisatie in het werk, waarbij het geheel incrementeel steeds in stappen wordt opgeleverd.

Verbonden door ambitie en het geloof om de beste te kunnen worden, bewijst dit team zichzelf succesvol. Dankzij de tegenstellingen binnen het bedrijf, werkt het team aanvullend op elkaar naar een gezamenlijk doel: groei!

Onze klanten zeggen voor het team van Cubic Mill te kiezen om de volgende redenen:

 • Gerichte focus op het behalen van bedrijfsdoelen
 • Een team dat jong is, maar doordrenkt van ervaring en diversiteit
 • Een schat aan expertise onder één dak
 • Proactief en aanpasbaar, altijd klaar om mee te denken
 • Wij zijn Cubic Mill

  Cubic Mill BV werd opgericht in februari 2020 als gevolg van de samensmelting van twee vernieuwende marketing en technologie bedrijven: Cubic Mill in zijn oude vorm, die in februari 2017 werd opgericht en Coodware, een software bedrijf dat in september 2017 werd opgericht. Na de fusie werd besloten om verder te gaan onder de naam Cubic Mill®. Deze samenvoeging heeft geleid tot een synergie tussen branding en design enerzijds, en technologie en online zichtbaarheid anderzijds.

  De ingrijpende digitalisering van de afgelopen jaren heeft onomstotelijk aangetoond dat online zichtbaarheid van onschatbare waarde is in de dynamische wereld van marketing. Onze interacties met klanten hebben ons bovendien geleerd dat verwachtingen voortdurend evolueren.

  We zijn vastbesloten om een tastbare meerwaarde te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Dit bereiken we niet alleen door onze uitgebreide expertise, maar ook door de toepassing van baanbrekende technologieën, zoals AI, het hanteren van gestroomlijnde en efficiënte processen, en door ons te omringen met uiterst getalenteerde professionals.

  Mijn nieuwe team bekijken