Branding & digital transformation for mission-driven organizations.

Verschil maak je door te geloven in jezelf. In een wereld van overvloed, is dat ook wat Cubic Mill® drijft. Elke dag zetten we ons in voor de mensen en bedrijven die een positieve impact op de wereld willen hebben. 

Alles uit jezelf halen, daar gaat het om. Dag in dag uit helpt Cubic Mill bedrijven hun maximale potentie te behalen. Cubic Mill richt zich op de merken en bedrijven die de meerwaarde inzien van merkstrategie en daar ook in willen investeren. Het zijn de ondernemers met een open-mind die hun bedrijf of organisatie naar een hoger niveau willen tillen.

Dankzij ons divers team is Cubic Mill thuis in elk uiterste van het spectrum: van het abstracte tot het praktische. Van design tot web development. Het begint met inspiratie en ambitie.

+332

bedrijven hielpen wij met het oplossen van hun marketinguitdagingen.

Differentiator

De basis waarop Cubic Mill® is gebouwd is de onderscheidende factor. Cubic Mill is opgericht door twee mensen die compleet van elkaar verschillen en hierom elkaar perfect aanvullen. De een komt uit de wereld van design en branding, met veel perfectie en passie in het werk. Terwijl de ander uit de wereld van software komt, met een hoge structuur en organisatie in het werk, waarbij het geheel incrementeel steeds in stappen wordt opgeleverd.

Verbonden door ambitie en het geloof om de beste te kunnen worden, bewijst dit team zichzelf succesvol. Dankzij de tegenstellingen binnen het bedrijf, werkt het team aanvullend op elkaar naar een gezamenlijk doel: groei!

Wij zijn Cubic Mill

Cubic Mill BV werd opgericht in februari 2020 als gevolg van de fusie tussen twee onafhankelijke en succesvolle marketing en technologie bedrijven: Cubic Mill in zijn oude vorm, die in februari 2017 werd opgericht en Coodware, een software bedrijf dat in september 2017 werd opgericht. Bij een merge tussen de twee bedrijven, is besloten om onder de naam Cubic Mill® verder te gaan. Het effect van het samengaan van de twee bedrijven is dat branding en design samenkomen met technologie en online vindbaarheid.

De drastische digitalisering in de afgelopen jaren bewijst dat in de wereld van marketing, online vindbaarheid een essentiële rol speelt. De relatie met onze klanten toont aan dat de verwachtingen ook zijn geëvolueerd. Cubic Mill wil waarde toevoegen aan de klanten, niet alleen door expertise, maar ook door innovatie, processen en mensen.

Cubic Mill streeft ernaar de beste te worden in onze branche als het gaat om het creëren van nieuwe, doordachte en interactieve experiences.