SEO marketing bureau Amsterdam: seo optimalisaties voor Studio M Fotografie

SEO Marketing

SEO Bureau Amsterdam

Hoe heb je ons gevonden? Laat ons raden: via Google? Wij staan inderdaad vaak bovenaan in de zoekmachines van Google en Bing. Wij zien SEO optimalisatie namelijk als een standaard en doorlopend proces: continu de website blijven optimaliseren en voortdurend de doelgroep voorzien van aantrekkelijke, leuke en SEO vriendelijke content.

Onze SEO specialisten helpen bedrijf na bedrijf aan hogere Google rankings. Met de juiste inzet van technische optimalisaties, juiste zoekwoorden, relevante copywriting, kwalitatieve linkbuilding en een perfect ingerichte website creëren we topposities voor onze klanten op Google. Ben jij klaar om vaker gevonden te worden op Google?

Als SEO Bureau Amsterdam werken wij op de volgende manier

SEO optimalisatie door een juiste aanpak te hanteren. Op beeld visuals die dit tonen

SEO advies door specialisten in Amsterdam

Waarom? Wat maakt jouw als berdrijf onderscheidend? Waarom moet jouw doelgroep jouw producten hebben? Waarom ben je beter dan de concurrent? Welk probleem los je op voor de googlende mensen?

SEO gaat namelijk over jouw onderscheidend vermogen als bedrijf. Door jou en jouw doelgroep centraal te stellen kun je binnen no-time hoog op Google staan. Wij starten daarom altijd met een doelgroep- en zoekwoordonderzoek, voordat we je website aanpakken. 

Linkbuilding: duurzame autoriteit opbouwen

Dit is een van de belangrijkste onderdelen om hoger te scoren op Google. Door linkbuilding bouw je autoriteit op het web op. Hoe hoger de Domain Authority hoe hoger je op Google zal staan. Door middel van links te genereren vanaf andere websites naar jouw eigen site bouw je meer linkbuilding op. Je kunt het vergelijken mer bronvermelding bij wetenschappelijke artikelen. Hoe vaker jouw onderzoek wordt gererefereerd vanuit andere wetenschappelijke artikelen, hoe belangrijker jouw onderzoek wordt geacht. Zo werkt het ook met linkbuilding. Een link geeft aan dat je relevant bent en een autoriteit in jouw vakgebied.

SEO copywriting

SEO geoptimaliseerde teksten schrijven is echt een vak apart. Het is niet zomaar een zoekwoord een aantal keer in een tekst verwerken. Je moet toch even goed bedenken hoe je deze zoekwoorden op een klant en SEO-vriendelijke manier verwerkt op de pagina’s. Ook dien je te weten wat een klant zoekt, moet je doelgericht kunnen schrijven en betere teksten kunnen produceren dan de concurrent.

 

 

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie voor jouw website. Dat is de manier om voor de lange termijn blijvend veel bezoekers te blijven aantrekken. SEO optimalisatie is zowel technisch als tekstueel van aard. In het technische nemen we een aantal zaken door waaronder de urls en alt-teksten. In het tekstuele gedeelte doen wij een zoekwoord analyse en verwerken wij de beste zoekwoorden door op jouw website.

Mohamed Creative Director van Cubic Mill

Wat is jouw uitdaging?

Met onze branding en marketing specialisten in Amsterdam hebben we alles in huis om jouw bedrijf succesvol te maken. Of het nu gaat om meer leads, hogere rankings in Google, een nieuwe website of het verbeteren van je conversiepercentage. Wat is jouw uitdaging?