App ontwikkeling voor Android en iOS - Eva app met diverse schermen
App ontwikkeling voor Android en iOS - Eva app met diverse schermen

iOS & Android

Wij bouwen interactieve apps

Aan de hand van een maatwerk design bouwen wij jouw unieke app voor Android en iOS. Met of zonder een admin of klant dashboard. In een standaard software stack, of juist iets vernieuwends. Hierin zullen wij advies geven. Ook als het gaat om de juiste schermen en de interactie van de gebruiker met de app. Als marketingbureau kunnen wij jouw app ook online goed positioneren, zodat je jouw doelgroep goed weet te bereiken.

APP onderhoud

Wij beheren en technisch onderhouden jouw app zodat het up to date blijft. Dit is belangrijk omdat anders jouw app uit de app store wordt gegooid. Ook dien je regelmatig nieuwe versies van de app te publiceren om de werking ervan te garanderen, maar ook om nieuwe schermen en smartphones goed te kunnen ondersteunen.

Klant en admin dashboard

Als ondernemer wil je zelf bepaalde teksten en gegevens kunnen aanpassen in jouw app. Ook kan het nodig zijn dat klanten zelf een dashboard krijgen om hun eigen profiel te beheren. Wij kunnen een apart dashboard bouwen waarmee de app bedient kan worden, zonder dat de app opnieuw gepubliceerd hoeft te worden in de iOS APP Store of Google Play Store.

Fotografie

Omdat een beeld meer dan 1000 woorden zegt en direct een gevoel oproept, moeten foto’s de spijker op de kop slaan. Daarom werken we samen met de beste fotografen uit Nederland.

Videografie

Een video nodig voor jouw bedrijf, product of dienst? Cubic Mill werkt samen met toonaangevende videografen en andere professionals.

Copywriting

Teksten zijn een van de belangrijkste aspecten van sterke communicatie. Komt jouw boodschap over? En hoe komen de teksten over?

You miss 100% of the shots you don't take

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw merk sterk te positioneren? Of heb je binnenkort een nieuwe introductie die wel een extra boost kan gebruiken? Laten we eens een kennismaking inplannen.