Stage bij marketingbureau

Je hebt altijd al willen werken voor een reclame- en marketingbureau? Je volgt een HBO-opleiding richting software development of design? Je hebt een passie voor design en/of technologie? Je bent op zoek naar een toffe stageplek die goed staat op jouw CV? Wat denk je van een half jaartje knallen bij het leukste reclamebureau van Amsterdam?

Grafisch vormgever

Ben jij een waar designtalent en zoek je een stageplek waar jij je creativiteit als grafisch ontwerper kwijt kunt? Dan zit je bij ons goed. Wij zoeken een stagiair die zich thuis voelt in Illustrator, Photoshop, XD en/of andere Adobe-programma’s.

Je gaat je bezighouden met alle design-aspecten van onze projecten. Het is dus dé perfecte kans om je meer ervaring te krijgen op het gebied van design enmeer te leren over de wereld van branding, e-commerce en online marketing.

Ook draai je bij ons mee als volwaardig personeelslid. Je krijgt zelf de verantwoordelijkheid over jouw project! In andere woorden; een stage waar je veel praktijkervaring op doet en veel eigen verantwoordelijkheid krijgt.

  • Meedenken en werken aan campagnes
  • Grafisch vormgeven (nieuwsbrieven, social media)
  • DTP werkzaamheden
  • Ondersteuning bij alle marketing en e-commerce werkzaamheden
Reclamebureau Amsterdam Nieuw-West - met iMacs voor design en uitzicht naar buiten

Ontwikkel jezelf

Je gaat aan de slag in een creatief team waar je alles komt te weten op het gebied van design en software development. Een gezellige plek waar je de benodigde kennis kunt opdoen voor op de werkvloer. Je leert zowel zelfstandig werken als in Scrum Agile in teamverband. Allemaal vanuit een toffe werkplek waar iedere dag een nieuwe uitdaging voor je klaarstaat.