Cubic Mill opnieuw partner Young Amsterdam Awards: 10e editie met een gouden randje

Cubic Mill is opnieuw trotse partner van de Young Amsterdam Awards voor de 10e editie, die op 25 februari 2024 plaatsvindt in Theater de Meervaart. Als Cubic Mill dragen we bij aan dit bijzondere jubileum met onze unieke branding en onze marketingexpertise.

Onze Creative Director, Mohamed Abrahoun, deelt zijn enthousiasme: “Wij zijn vereerd om opnieuw partner te zijn van de Young Amsterdam Awards. Dit initiatief speelt een essentiële rol in het erkennen en inspireren van jong talent in Amsterdam. Onze toewijding aan het maken van deze 10e editie tot een gedenkwaardig succes is onwankelbaar.”

Om deze jubileumeditie extra allure te geven, hebben we bij Cubic Mill een nieuwe slogan geïntroduceerd: ‘Young Amsterdam: 10 Jaar Aan Talent’. Deze krachtige uitspraak benadrukt de rijke geschiedenis van de Young Amsterdam Awards en de talloze jonge talenten die gedurende het decennium zijn gevierd.

 

Onze bijbehorende campagne zal veelzijdig zijn en via verschillende kanalen worden verspreid, waaronder sociale media, printmedia en online video. We streven ernaar om een breed publiek te bereiken en de Young Amsterdam Awards onder de aandacht te brengen, zowel bij jong als oud.

Abrahoun voegt toe: “We willen de Young Amsterdam Awards de erkenning geven die ze verdienen. Deze awards zijn van onschatbare waarde voor Amsterdam en de jongeren die hier hun thuis hebben. Wij zullen er alles aan doen om van deze 10e editie een onvergetelijk evenement te maken.”

De Young Amsterdam Awards, een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Young Amsterdam, een organisatie die zich inzet voor de jeugd van Amsterdam, hebben tot doel jong talent uit de stad te eren en te inspireren. In 2024 worden prijzen uitgereikt in vier categorieën: sport, ondernemerschap, kunst & cultuur en maatschappelijke betrokkenheid. Elke categorie heeft drie genomineerden, geselecteerd door een deskundige jury. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een feestelijke gala-avond in Theater de Meervaart. Bij Cubic Mill zijn we verheugd om deel uit te maken van dit inspirerende evenement.

We use cookies to ensure that our site runs as smoothly as possible. If you continue to use this site, we assume that you agree.