Cafecito

A VERY UNIQUE BRAND

CAFECITO

Cafecito is een ambachtelijke koffiezaak in hartje Amsterdam. De koffie van Cafecito wordt bereid met veel passie en ambacht. Vandaar dat er vraag was naar een branding die hetzelfde uitstraalt. Minimalistisch, maar toch een sterk merk die de kernwaarden goed vertaalt.

Wij als marketingbureau zijn ingehuurd om de branding te designen, inclusief de website, het logo, de gevel van het pand en de productverpakkingen (o.a. de koffiebekers).

Sindsdien biedt ons marketingbureau ondersteuning op het gebied van merkstrategie, drukwerk, marketing, communicatie, sociale media en creatieve support.

KERNWAARDEN

Minimalisme
Inspiratie
Passie
Rust
Kalmte

 

DIENSTEN

Discovery/Strategy
Logo Design
Messaging
UX/UI
Site Taxonomy
Content Architecture
Visual Design
Web Development

SHARE THIS

Cafecito.nl

Identity design

Identity design

Reclamebureau Amsterdam, logo van Cafecito
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje een de huisstijlen kleuren van Cafecito.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje een muurbord met het logo van Cafecito en de tekst "Getting the most out of everything"
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje een persoon die verse koffiebonen vasthouden en als tekst ernaast "Involvled in every process."
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje een zwart kopje met het logo van Cafecito er op.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje een wit kopje met het logo en formules van Cafecito er op.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje 3 koffiebekers met het design van cafecito er op. De kleuren van de koffiebekers zijn zwart, bruin en wit.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje bekerhouders met het logo van Cafecito er op.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje 3 koffiebekers in een bruine kleur met het logo van Cafecito er op.
Marketingbureau in Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje 2 koffiezakken in de kleuren zwart en lichtbruin, met het logo van Cafecito en informatie over de koffiebonen er op.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje een origineel ontworpen handtas met het logo van Cafecito er op.
Reclamebureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje artikelen met het Cafecito logo er op.
Marketingbureau in Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje een fles water met een label van Cafecito, logo en informatie er op.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje een lichtbruine sleutelhanger met daar aan bevestigd een pas met het Cafecito logo er op.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje een draagtas met het logo van Cafecito er op.
Marketingbureau Amsterdam, Cafecito espressobar met op het plaatje de ingang van de espressobar.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje een hand die een 180ml koffiebeker met het logo van Cafecito vasthoudt.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje een foto van de menukaart met het logo van Cafecito en de verschillende menuitems.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje 2 zwarte koffiebekers met het logo van Cafecito er op.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje complimentenkaarten in de kleuren wit en lichtbruin.

Web Ontwikkeling

Voor de website van Cafecito hebben wij onder andere Search Engine Optimization uitgevoerd en UX Design toegepast op de interactie. Verder heeft ons marketingbureau een custom design ontworpen, passend bij het merk. En de nieuwe branding volledig doorgezet in zowel het desktop als mobile XD design.

Reclamebureau Amsterdam, een mobiel met de website van Cafecito. Op de website worden man en een vrouw getoond die een kopje koffie drinken van Cafecito.

Web Ontwikkeling

Voor de website van Cafecito hebben wij onder andere Search Engine Optimization uitgevoerd en UX Design toegepast op de interactie. Verder hebben wij een custom design gemaakt, passend bij het merk. En de nieuwe branding volledig doorgezet in zowel het desktop als mobile XD design.

Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje 2 voorbeeldschermen (mobiel en desktop) van de website van Cafecito met een bruin vlak op de achtergrond. Op de pagina zie je een koppel die koffie drinkt.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje 2 voorbeeldschermen (mobiel en desktop) van de website van Cafecito met een bruin vlak op de achtergrond. Op de pagina zie je de verschillende koffiebekers van Cafecito.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje 2 voorbeeldschermen (mobiel en desktop) van de website van Cafecito met een bruin vlak op de achtergrond. Op de pagina zie je 2 koffiezakken.
Marketingbureau Amsterdam, branding van Cafecito met op het plaatje een wit shirt met het logo van Cafecito er op.