Smartwhip

 A VERY REVOLUTIONARY BRAND

SMARTWHIP

De nieuwe innovatieve slagroomspuit. Speciaal ontworpen om grotere hoeveelheden gas te bevatten, met een efficiënt hervulproces. Dit alles om te zorgen dat er veel minder tijd verloren gaat tijdens het hervullen.

Cubic Mill was ingehuurd om de branding te re-designen, inclusief de website en het logo.

Sindsdien biedt Cubic Mill ondersteuning op het gebied van merkstrategie, drukwerk, marketing, communicatie en creatieve support.

KERNWAARDEN

Hoog tempo & Efficient
Prijs-kwaliteitverhouding & Innovatie

 

DIENSTEN

Discovery/Strategy
Logo Design
Messaging
UX/UI
Site Taxonomy
Content Architecture
Visual Design
Web Development

SHARE THIS

Smartwhip.com

Identity design

Identity design

Smartwhip

The Whip

De Whip is ontstaan uit de witruimte van de letter A. Op deze manier creëren we altijd een uniform logo. De Whip staat symbool voor de brede variaties aan recepten die gemaakt kunnen worden met Smartwhip.

THE WHIP

De Whip is ontstaan uit de witruimte van de letter A. Op deze manier creëren we altijd een uniform logo. De Whip staat symbool voor de brede variaties aan recepten die gemaakt kunnen worden met Smartwhip

Web Ontwikkeling

Voor de website van Smartwhip hebben wij onder andere Search Engine Optimization uitgevoerd en UX Design toegepast op de interactie. Verder hebben wij een custom design gemaakt, passend bij het merk. En de nieuwe branding volledig doorgezet in zowel het desktop als mobile XD design.