Qenzo

SCHOONMAAK IN DE NIEUWE WERELD

Qenzo

Qenzo stopt niet bij het schoon opleveren van jouw
werkomgeving. Schoonmaken is volgens hen een tool om het werkgeluk van de eindgebruiker te verhogen. De man of vrouw die elke dag een fijne werkomgeving nodig heeft. Maar niet alleen de eindgebruiker telt voor Qenzo. Ook de werknemers zelf worden getraind en geplaatst op werkplekken die echt bij hen passen. Op die manier kunnen de werknemers de waardering en de erkenning ervaren voor hun werk, zoals het hoort.

Cubic Mill heeft een complete branding en website ontwikkeld voor Qenzo, inclusief een passende logo, iconografie, typografie en kleurgebruik. Qenzo is met zijn oog voor het individu anders dan andere schoonmaakbedrijven. De branding moest dit weerspiegelen. De elegante Q en de luxe kleuren stralen een merk uit dat je kan vertrouwen en dat te werk is bij highlevel companies.

Sindsdien biedt Cubic Mill ondersteuning op het vlak van strategie, marketing, communicatie en marketing.

KERNWAARDEN

Fast-paced & Efficient
Cost-effective & Innovative

DIENSTEN

Discovery/Strategy
Logo design
Messaging
UX/UI
Site Taxonomy
Content Architecture
Visual Design
Web Development

SHARE THIS

Qenzo.nl

Identity design

Identity design

Collateral

Cubic mill heeft Qenzo van dragers voorzien zoals: brochures, flysers, visitekaartjes  en social media. Deze cocktail van marketing heeft bijgedragen aan de groei van het bedrijf.

Web development

Voor de website van Qenzo hebben wij onder andere Search Engine Optimization uitgevoerd en UX Design toegepast op de interactie. Verder hebben wij een custom design gemaakt, passend bij het merk. Dit houdt in dat wij een slideshow op de Homepage hebben gezet en een visueel offerte formulier hebben opgesteld. Tot slot hebben we de nieuwe branding volledig doorgezet in zowel de desktop als mobile XD design.

You miss 100% of the shots you don't take

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw merk sterk te positioneren? Of heb je binnenkort een nieuwe introductie die wel een extra boost kan gebruiken? Laten we eens een kennismaking inplannen.