BE HUMBLE
BE PASSIONATE
BE MORE

CLIENT

Lucien Fabrice

CASE

Rebranding the digital identity & online strategy.

PRODUCTS

Visual identity/branding
Messaging
Social Media
UX/UI
Content Architecture
Visual Design
Web Development
SEO
Photoshoot
Product Photography
E-Commerce

Lucien Fabrice is een verfijnd horloge merk dat ook brillen aanbiedt. Lucien Fabrice biedt een hoge kwaliteit aan voor een betaalbare prijs. Het aanbod aan horloges kan je naar wens zelf samenstellen via wisselbare bandjes. Zo heeft ieder een product dat bij zijn of haar persoonlijkheid past.

Cubic Mill kreeg de taak om het merk te branden, de online omgeving in te richten en de nieuwe collectie te lanceren middels een fotoshoot. Sinds de samenwerking is het verkooppercentage gestegen met X%.

reclame amsterdam
reclame amsterdam

Uitdaging

Lucien Fabrice had nog geen sterke branding, waardoor het merk niet de gewenste uitstraling had. Om het nieuwe assortiment zo effectief mogelijk te verkopen en Lucien Fabrice een goed herkenbaar imago te geven moest de branding een boost krijgen. 

webshop marketing

Doelen

Het doel van de samenwerking met Cubic Mill was om het merk op de kaart te zetten, het nieuwe assortiment succesvol te lanceren en een basis te leggen voor een veel belovende toekomst.

Sales

Een belangrijk doel was natuurlijk de verkoop van zowel het oude assortiment, als het nieuwe assortiment.

Zichtbaarheid

Het merk moest een sterke uitstraling hebben met aantrekkelijke foto’s die gebruikt konden worden op de website en de social media.

Herkenbaarheid

Er moest een ijzersterke branding komen met herkenbare huiskleuren en iconische stijlelementen. 

Marketing

De nieuwe branding, website en de nieuwe collectie moesten middels SEO en social media gepromoot worden.

Doelen

Het merk moest slim, toegankelijk, positief en modern ogen. Het moest mensen motiveren en hoop geven dat ze met de hulp van dit bedrijf hun theorie-examen konden behalen.

Het product verkopen

Theoriedokter.nl heeft een groot assortiment aan theoriepakketten. Zo hebben ze pakketten voor: de auto, de bromfiets, RV1, V2C, V3C, de motor & de taxi. Al deze pakketten moesten geadverteerd en verkocht worden.

Een sterke positionering

Theoriedokter.nl moest een sterke herkenbare branding hebben, waardoor het merk zich zou kunnen onderscheiden in de markt.

Usability van het product

Het product moest duidelijk geadverteerd worden, gemakkelijk gekocht kunnen worden en natuurlijk goed functioneren.

Bekendheid

Theoriedokter.nl moest een begrip worden in heel Nederland. Het moest de go-to worden voor toekomstige weggebruikers.

ecommerce website

Uitkomst

Om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van Lucien Fabrice te vergroten en meer sales te maken, kreeg de organisatie een gloednieuwe branding. Daarnaast werd de online omgeving gebruiksklaar gemaakt ten behoeve van de verkoop van horloges en brillen.

Branding & Redesign

Lucien Fabrice heeft een prachtig nieuw logo gekregen dat veel potentie heeft voor merchandise. Daarnaast zijn de stijlelementen zo herkenbaar dat zij het merk zelfs zonder logo kunnen vertegenwoordigen. Tot slot sluiten de merkkleuren feilloos aan met de merkidentiteit.

SEO

Dankzij SEO is Lucien Fabrice een koploper in de zoekopdrachten op Google. SEO staat voor: search engine optimization. Door de succesvolle toepassing van SEO is Lucien Fabrice sneller te vinden wanneer er gezocht wordt op termen die gerelateerd zijn aan horloges of op de merknaam.

Fotoshoot

In samenwerking met Exposar is er voor dit merk een fotoshoot georganiseerd met een ontzettend getalenteerde foto- en videograaf. Dankzij deze samenwerking komt Lucien Fabrice via video en foto tot zijn recht. De verkregen media zal een essentiële rol spelen in de marketing van Lucien Fabrice.

marketing agency